Sanitair:

Een veilige, prettige en comfortabele badkamer met bijbehorend sanitair, dat is de wens van veel mensen. Een plek waar je, na een lange dag, kunt ontspannen in een heerlijk warm bad of onder een fijne warme douche.

Prophitius Bouw helpt u graag om uw woonwensen te realiseren. Wilt u een grote verbouwing door uw badkamer met sanitaire voorzieningen naar de begane grond verhuizen, omdat u slecht(er) ter been bent of wilt u uw badkamer naar een hogere verdieping, zodat u kunt genieten van het uitzicht door middel van een Velux dakraam? Een renovatie van uw badkamer of sanitair, het opnieuw betegelen van de badkamer of toilet, het creëren van een 2e toilet behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

U kunt er van op aan dat uw badkamer en/of toilet met bijbehorend sanitair goed en efficiënt zal worden gerealiseerd. Mijn veelzijdige en vakkundige ervaring wordt ingezet, zodat u een badkamer met sanitair naar uw wens krijgt met een hoog afwerkingsniveau. Uiteraard ben ik niet in alles gespecialiseerd. De werkzaamheden die mij te specialistisch zijn, besteed ik uit aan mijn vertrouwde team van specialisten.

Graag kijkt Prophitius Bouw samen met u naar besparende zaken en naar het onderhoud van uw toekomstige badkamer en sanitair. Vanuit uw persoonlijke voorkeur, beschikbare ruimte en budget creëren wij samen de betere badkamer met sanitair.

U bent vanzelfsprekend in de gelegenheid om het sanitair en het tegelwerk zelf te regelen, maar ik kan dit ook voor u regelen bij onder andere Plieger. Plieger beschikt over een uitgebreide showroom met verschillende merken. Prophitius Bouw maakt graag een afspraak voor u en neemt u mee. Hier kunt u de grote verscheidenheid van de producten van dichtbij bekijken. 

Prophitius Bouw kan u alle bekende merken in sanitair, verwarming, technische installatiematerialen, elektra en airconditioning leveren.

Wat uw sanitaire wensen ook zijn, Prophitius Bouw heeft voor u de oplossing.

Uiteraard regel ik de hele renovatie of verbouwing van A tot Z. Het enige wat u zelf moet verzorgen, is het verwijderen van uw handdoek en tandenborstel en de rest regelt Prophitius Bouw graag voor u!

Neemt u dus vooral contact op via deze site, zodat snel geholpen kan worden bij het maken van de juiste sanitaire keuze voor uw droom badkamer.