Timmerwerk

Nieuwbouw

Nieuwbouw van (vrijstaande) woningen is een specialiteit van Prophitiusbouw. Mijn eigen woonhuis heb ik gerealiseerd, als ook badkamers, nieuwe garages en schuren. Hierin staan uw wensen centraal. Uw wensen worden in een schetsontwerp verwerkt, welke door een architect wordt getekend. Zo bouwen wij samen aan het resultaat!

Tuinproducten

Naast onze nieuwbouwprojecten realiseer ik ook tuinhuisjes, veranda's en overkappingen. Voor het plaatsen van schuttingen of een schuurtje bent u bij mij aan het juiste adres. De opgeleverde tuinproducten zijn op maat gemaakt. Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Verbouw

Op zoek naar een bedrijf die uw verbouwing volledig of gedeeltelijk kan uitvoeren? Prophitiusbouw zorgt ervoor dat elke verbouwing van groot tot klein gerealiseerd kan worden. Naast verbouwingen van badkamers en keukens, plaats ik ook dakramen en dakkapellen.

Interieurbouw

Een interieur in huis geeft een persoonlijk gevoel waar u nog jarenlang plezier van heeft. Uniek, onderscheidend en passend bij al uw werk- en woonwensen. Bedstedes, (kast) wanden, kozijnen, ramen of stalen (schuif)deuren kunnen gerealiseerd worden.

logo

24-uurs service

Een ruitbreuk of inbraakschade? Geen zorgen, Prophitiusbouw levert 24-uur service bij ruitschade. Stormschade? Ik zorg dat het hersteld wordt.